Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mehmet Ali Nuroğlu’nun gırtlağına sarılan kadınlar!

Mehmet Ali Nuroğlu’nun gırtlağına sarılan kadınlar!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz’in kötü adamı Vedat’ı canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu,Güvercin dizisinde Kenan karakteri ile bambaşka bir portre çizecek.Dizinin ilk bölümü 24 Kasım Pazar, yani bu akşam saat 20.00’de Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

15 yıldır ekranlarda yer almakta olan Nuroğlu, bu zamana kadar sokakta ilginç tepkiler aldı.

Vatandaşlardan sıcak bir ilgi gördüğünü anlatan oyuncu, Sen Anlat Karadeniz’de Vedat karakterini canlandırırken bile sokakta sevgiyle karşılandığını anlattı..

Nuroğlu, “Doğal olarak insanlar tanıyor beni çeşitli işlerden ve çok sıcak yaklaşıyorlar. Son işimde kötü bir roldeyken bile sokakta çok büyük sevgiyle karşılaştım. Hiçbir olumsuz tepki almadım. Komik şeyler olmuyor değil tabi, gırtlağıma sarılmış bir halde fotoğraf çektirmek isteyen o kadar çok kadın oldu ki geçen seneden bu yana. Kendileri de gülüyor tabii bu duruma” diye konuştu.

Sokakta yürümekte zorlandığını ifade eden Nuroğlu, yaptığı işin kötü yanını şöyle ifade etti.

“Benim için işimin en zor tarafı sokakları benim için bir podyuma çevirmesi. Oysa hayatta en sevdiğim şey belki de aylak aylak sokaklarda dolaşmaktır.”

Sen Anlat Karadeniz için Trabzon yollarını tutan Nuroğlu, şimdilerde ise Gaziantep’te bulunuyor.

Oyuncu, “Bir tek eşimi çok özlüyorum, bir de kedilerimi ve köpeğimi. Evden uzak olmak uzun bir süreye yayılınca çok zor benim için” açıklamasını yaptı.