Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsur’un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında…

Mehmet Günsur’un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında…

tarafından zk zk

Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 12

Son olarak Fi dizisinde rol alan Mehmet Günsur, dijital platformda yayınlanan bir başka dizi için de uzun zaman önce kolları sıvamış. 2015 yılında çekimlerine başlanan dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı bile.

Mehmet Günsür’ün başrolde olduğu Kanaga dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 şey

Her projesinde gözlerimizden kalp çıkartan Mehmet Günsür’ün yeni dizisi Kanaga, izleyenleri değişik bir yolculuğa sürükleyecek gibi görünüyor

1. Mehmet Günsür’ün başrolünde oynadığı web dizisi Kanaga’nın çekimlerine 2015 yılında başlandı.

2. Yapımcılığını Mehmet Günsür ve Kaan M. Yüceil’in, yönetmenliğini Tolga Yüceil ve Caterina Mongio’nun üstlendiği Kanaga’nın hikayesine Mehmet Günsür’ün eşi Caterina Mongio, Tolga H. Yüceil ve Kaan M. Yüceil imza attı.
Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 13
3. Akıllı telefonlarla büyüyen jenerasyonlar için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığı olan Kanaga: Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğudur

4. Çevreye ve insanlığın bu dünyaya kötü davranmasına dair söyleyecek çok şeyi olan hikaye, insanlığın kadim bilgileri üzerine kurulu.

5. Hepimizin çok sevdiği ve hayranlık duyduğu Mehmet Günsür, dizide Mardin Tamay karakterini canlandırıyor. Mardin Tamay (Mehmet Günsür), dünyaca ünlü bir arkeolog olan ve 30 sene önce öldüğü sanılan babasını ararken kendisini ve güçlerini bulacaktır. Gittiği her yerde, açıklanması güç olan, ezoterik ve büyülü yaşantıları deneyimlerken kendisi ile ilgili bambaşka gerçekleri keşfedecektir.

Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 14
6. 38 yaşında bir Kuantum Fizikçisi olan Mardin Tamay’ın yaşam yolculuğunu takip ederken karşılaştığı doğaüstü ve insan bilincinin sınırlarını aşan dünyayı keşfe çıkıyoruz.

7. Hikaye, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan dünyayı kurtarma çabasını konu alıyor.

8. Kendisinden önce yaşayan birinin reenkarne olmuş hali olan ruhlar, güçlerinden habersiz biçimde kendilerini bir yolculukta buluyor.

Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 15
9. Dizide Mehmet Günsür’e annesi Sibel Günsür de eşlik ediyor.

10. Dizi şimdiye kadar pek çok festivalin (Webfest Berlin, Dublin Web Festival,Bilbao Seriesland, Sicily Web Fest, Rio WebFest, Maverick Movie Awards) ön gösteriminde ödüller aldı.

11. ABD’de En İyi Web Dizisi, En İyi Yönetmen, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Sibel Günsür), En İyi Senaryo ve Müzik dalında birden çok ödül kazandı.

Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 16
12. Uzun süredir konuşulan ama henüz hiçbir platformda yayınlanmamış olan dizinin birinci sezonu ise 4 Mart’ta yani dün yayınlandı.

13. Dizinin ilk fragmanını izlemek için tıklayınız.

*Dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. Her bir bölüm 25 dk. Bu yüzden 3 bölüm birleştirilmiş ve tek bir bölüm gibi yayınlanmış. (Posta)

Mehmet Günsur'un oynadığı Kanaga dizisini kaçırmayın! İlk 3 bölüm yayında... 17