Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisi 3. bölümünde Cox’tan yeni entrikalar

Mehmetçik Kutül Amare dizisi 3. bölümünde Cox’tan yeni entrikalar

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 3. bölümünü TRT 1 ekranlarında 1 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyeceğiz.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu… İşte yeni bölümden ilk bilgiler:

Osmancık taburuna katılmak isteyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. Kaçak olarak bindiği vagona Victoria’da getirilmiştir. Victoria’yı sorgulayan Mehmet, kendisini ayağından vuran kişinin Cox olduğunu öğrenir.

Süleyman Askeri, Osmancık taburuyla bir an evvel Bağdat’a ulaşıp cepheye gitme telaşındadır. Diğer taraftan Kilikya’daki Komitacılarla buluşan Cox, Osmancık taburunun Bağdat’a ulaşmaması için yeni eylemler peşindedir.

Bütün bunlar yaşanırken, Mehmet ve Victoria arasındaki gerginlik devam etmektedir. Bu sırada vagona girmeye çalışan askerlerin sesini duyan Victoria, kaçak olduğu için Mehmet’i ihbar etmekle tehdit ederek, silahını vermesini ister. Silahı alan Victoria, Süleyman Askeri’nin vagonuna getirilmiştir. Fırsatını bulan Victoria silahı Süleyman Askeri’ye doğrultmuş ancak silah boş çıkmıştır.

Süleyman Askeri hemen Mehmet’in bulunması için emir vermiştir. Mehmet’i neler beklemektedir? Said kardeşi Mehmet’i Süleyman Askeri’ye söyleyecek mi? Hüsrev’i bekleyen büyük sürpriz nedir?
Osmancık taburunun karşılaşacağı olay ne olacaktır? Osmancık Taburu Bağdat’a varabilecek midir? Cox’un yaşadığı hayal kırıklığı nedir? Süleyman Askeri yol güzergâhında kimi yakalayacak?

Hepsi ve daha fazlası ‘Mehmetçik Kutulamare’ 3. Bölümünde izleyicilerini bekliyor. ‘Mehmetçik Kûtulamâre’ bu Perşembe saat 20.00 de TRT 1 de…

Künye:
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan
Senaryo: Mehmet Bozdağ
Yapım: Bozdağ Film
Oyuncular: Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum, Gamze Özçelik, Özgü Kaya, Yevlayiva Dedova, Semih Ertürk, Uğur Karabulut, İsmail Hakkı ve usta oyuncu Serdar Gökhan