Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Söz dizisinden sonra Kırmızı Oda’da Burak Sevinç’i gören Meriç Aral şaşkınlığı!

Söz dizisinden sonra Kırmızı Oda’da Burak Sevinç’i gören Meriç Aral şaşkınlığı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda yer alan kimi dizilerdeki çiftler o kadar çok seviliyor ki uzun zaman geçse bile hatırlanıyor ve oyuncular da birlikte anılmaya devam ediyorlar. Bu çiftlerden birisi de Star TV’de 2017-2019 yılları arasında yayınlanan asker kökenli dizi Söz’dü. Dizideki pek çok sahne izleyiciler için hala aksiyon anlamında da hatıralarda var ama bir de dizinin aşk yaşayan çiftleriyle ilgili boyutu da var.

Özellikle Söz dizisinin unutulmaz çiftleri arasında Burak Sevinç’in hayat verdiği Fehmi ve Meriç Aral’ın oynadığı Eylem’in aşkı vardı. İkilinin romantik halleri hala unutulmazken, videoları da Youtube’da izlenmeye devam ediyor.

Tabii zaman içinde oyuncular farklı projelerle izleyici karşısına çıkmaya başladılar. Yeni sezonda ise Söz dizisini sevenleri bir güzel sürpriz bekliyordu. Evlilikleri ile dizinin takipçilerini mutlu eden çift, Fethi’nin şehit olmasıyla sarsılmıştı. Sonrasında da Eylem bir operasyonda ölmüştü.

Bu dizi çifti bu kez Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktılar. Bu kez çift olamadılar ama Burak Sevinç’in oynadığı Deniz’e, Meriç Aral’ın oynadığı Ayşe platonik bir aşk besliyordu. Bu dizide kavuşamadılar ve Ayşe diziden ayrıldı. Meriç Aral da böylece diziden ayrılmış oldu.

Söz dizisinden sonra Kırmızı Oda'da Burak Sevinç'i gören Meriç Aral şaşkınlığı! 8

Oyuncu, Burak Sevinç ile yeniden bir dizide buluşması ile ilgili duygularını ve durumu öğrendiğindeki şaşkınlığını ilk kez anlattı. Dizi Doktoru isimli Youtube kanalı için Oya Doğan’a konuşan Meriç Aral, Burak Sevinç’in saç makyaj provasında gördüğünde aynı dizide olacaklarını tahmin bile edemediğini söyleyerek duygularını şöyle aktardı:

Söz dizisinden sonra Kırmızı Oda'da Burak Sevinç'i gören Meriç Aral şaşkınlığı! 9

“Burak’ı bir saç makyaj provasında gördüm. Ben başka bir proje ile anlaştı ve tamamen karşılaştık tesadüf diye düşünüyorum ve ihtimal vermedim çünkü. Tabii ki o kadar mutlu oldum ki onu bitirip buna geçmişiz gibi oldu. Farklı deneyimler ikisi birbirinden bambaşka şeyler. Orada oynadığımız bambaşkaydı, burada bambaşka. Burak’ı çok seviyorum ve onunla çalışmak harika zaten.”