Ana sayfa Dizi Haberleri Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova’daki rol arkadaşına büyük hayranlık besliyor!

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova’daki rol arkadaşına büyük hayranlık besliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 2. sezonunda da başarılı gidişatına devam ediyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide Müjgan Hekimoğlu isimli bir doktoru canlandıran Melike İpek Yalova, diziye sonradan katılmıştı.

Daha önce de başarılı bir yapım olduğu için Bir Zamanlar Çukurova’dan haberdar olduğuna değinen Yalova, reyting rekorları kırdığını ve çok sevildiğini de bildiğini anlattı.

Yalova, Dizi TV programında yayınlanan röportajında Vahide Perçin’e özel bir parantez açtı.

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova'daki rol arkadaşına büyük hayranlık besliyor! 7

“Vahide ablanın zaten hemen her işini yakından takip ediyorum, biliyorum” diye konuşan Yalova, ünlü sanatçıya olan hayranlığını da ifade etmiş oldu.

Bütün oyuncu arkadaşlarla eş mesafede olduğunu anlatan Yalova, “İyi anlaştığımızı düşünüyorum. Elimizden geldiği kadar hepimiz birbirinin karakterine çok saygı duyuyoruz. Birbirinin işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarıma kendi adıma teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim ilk günden bana destek oldukları için, yardımcı oldukları için” diye konuştu.