Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova’nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı!

Melike İpek Yalova’nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan Hekimoğlu karakteri ile ekranda olan Melike İpek Yalova,önceki gün dünya evine girmişti. Yalova, İzmir’de düzenlenen törenle yapımcı sevgilisi Altuğ Gültan ile evlendi. Ancak ünlü oyuncunun sosyal medyada düğünü ile ilgili paylaşım yapmaması hayranlarını şaşırtmıştı.

Yalova, paylaşım yaptı ve “Ben biraz geç kaldım fotoğraflar için, çünkü hala hem anı yaşayıp hem sosyal medya kullanmayı öğrenemedim maalesef” diye de açıklamada bulundu.

Hayranlarına güzel dilekleri için teşekkür eden Yalova, düğüne katılanlara da teşekkürlerini belirtti.

Kendisini biraz kilolu bulanlar olduğunu hatırlatan Yalova, “Hayatımda en düşük kilom 41 idi, o zaman bile kavun yutmuş gibi göbeğim vardı” diye yazdı.

Melike İpek Yalova'nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı! 10

Yalova, espri de yaparak “Peki nasıl bazen var göbeğin, bazen yok derseniz; göbeğimi içime çekmek benim ata sporum” diyerek de gülümsetti.

İşte Ünlü oyuncunun düğün sonrasında instagram hesabından yaptığı paylaşımın orijinal hali:

Selam herkese. Ben biraz gec kaldim fotograflar icin cunku hala hem ani yasayip hem sosyal medya kullanmayi ogrenemedim malesef. Hepinize guzel dilekleriniz icin cok icten tesekkurler ederim ve o gun bizle olan herkese cok tesekkur ediyorum. Bir de beni biraz tombis bulanlar olmus, soyle cevap vereyim hayatimda en dusuk kilom 41di, o zaman bile kavun yutmus gibi gobegim vardi. Peki nasi bazen var gobegin bazen yok derseniz, gobegimi icime cekmek benim ata sporum ? Son olarak gelinligin tam halini merak etmissiniz onu da en sona ekledim ? hepinizi cok seviyorum ve simdi calismaya donuyorum. Iyi geceler, opucukler, Ipek p.s Yo, Rocky! we did it ? @altuggultan

Melike İpek Yalova'nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı! 11

Melike İpek Yalova'nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı! 12 Melike İpek Yalova'nın bazen göbeği var, bazen yok! Nasıl oluyor yani! İşin sırrı ortaya çıktı! 13