Ana sayfa Dizi Haberleri Eslem Akar hayranları, bayram sırası sizde!

Eslem Akar hayranları, bayram sırası sizde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eslem Akar,henüz 21 yaşında… 23 Mart 1998 İstanbul doğumlu olan oyuncu; güzelliği, duruluğu ve enerjisi ile dikkatleri üzerine çekmekte. 2014 yılında oyunculuk kariyerine Kaset filmi ile başlayan Akar, daha sonra TRT1 ekranındaki Sen de Gitme dizisiyle, ekran kariyerine adım attı.

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi olan Eslem Akar, asıl çıkışını ise son 2 yıldaki projelere borçlu… 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisindeki Ece Kaplan rolü ile göz dolduran Akar, sonrasında ise Star TV’de Avlu dizisinde Ecem Demir’e hayat verince geniş kitleler tarafından tanındı. Sonrasında TRT1’in Tek Yürek dizisinde Deniz Aslan oldu ve yine başarılı performansı ile alkışları aldı.

Yeni sezonda da yine ekranda olmayı tercih eden genç oyuncu, eline önemli bir fırsat geçirdi… Bu fırsatı iye değerlendirir ise kariyerinde sağlam adımlarla devam etme fırsatını elde edecek.

Güvercin dizisinin kadrosunda yer alan Akar, Nefise karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile takipçilerini mutlu eden oyuncu, bolca da iltifat almakta.

Yeni bir paylaşım yapan Akar’a takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Oyuncu, yoluna hayranlarının desteğini arkasına alarak devam ediyor.

İşte o paylaşım:

?

Eslem Akar hayranları, bayram sırası sizde! 7

Çekimleri 13 Ekim’de başlayacak olan Güvercin dizinin kadrosundaa sevilen isimler yer almakta.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu’nun haricinde; Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu, Tolga Pancaroğlu ve Genco Özak da oynayacak.