Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen için rüya gibiydi, mucizenin ucundan tuttu!

Melis Sezen için rüya gibiydi, mucizenin ucundan tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Sevgili Geçmiş dizisinde Deren karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide 7. bölüm 6 Aralık Cuma akşamı yani bu akşam yayınlanacak. Sezen, Deren rolüne de çok iyi oturdu. Başarılı performansı ile dikkat çeken Sezen, ayrıca sinema heyecanı da yaşıyor.

İçinde yer aldığı Mucize 2 Aşk filmi, bugün vizyona girdi. Filmde Beren karakterine hayat veren Sezen, instagram hesabından duygularını paylaştı.

Filmin dün yapılan galasına katılan ve galadan fotoğrafını yayınlayan Sezen, “Rüya gibi bir film benim için. İçinde olduğum için o kadar mutluyum ki… Böyle usta oyuncularla çalışmak ve bir Mahsun Kırmızıgül filminde yer almak… Senaryoyu okuduğum an ‘sıcacık’ hissetmiş ve ilk sayfasına ‘sıcacık’ yazmıştım. Film içimi daha da çok ısıttı” diyerek Kırmızıgül’e teşekkür etti.

Melis Sezen için rüya gibiydi, mucizenin ucundan tuttu! 9

Melis Sezen mucizelere de inanan bir isim ve filmin de bu noktada sevginin mucizesini ortaya koymasından çok memnun. “Sevginin mucizeleri gerçekleştireceğine inananlara  ve özellikle de inancını kaybetmiş olanlara; “hayat kısa, affet, yardım et, şükret, sev, gülümse, mutlu ol!” ifadeleri ile dikkat çeken Melis Sezen, filmin vizyona girmesinden duyduğu mutluluğu da ifade etti.

Melis Sezen için rüya gibiydi, mucizenin ucundan tuttu! 10

Melis Sezen, “Biz çok bekledik, çok heyecanlıyız! Mucizelere inanın” ifadesiyle de beğenileri topladı.

Duru Nur Öztürk ile de hatıra fotoğrafı çektiren oyuncu, “Ve Duru, bu film senin filmin, sen mucizelere inandığın için ve başardığın için… Sonsuz teşekkür ederim sana bu kadar güçlü olduğun için” yorumunda bulundu.

Melis Sezen için rüya gibiydi, mucizenin ucundan tuttu! 11