Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca yeni hobi buldu, takipçileri Arka Sokaklar dizisine gönderme yaptı!

Gizem Karaca yeni hobi buldu, takipçileri Arka Sokaklar dizisine gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimlerden… Ekranda en son İnsanlık Suçu dizisinde rol alan Karaca, son dönemde özellikle film projelerinde yer almayı tercih etti. Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Sosyetik Gelin, Organik Aşk, Bizim Semtin Çocukları filmlerinde rol aldı.

Şimdilerde ise ünlü oyuncu yeni projesi için setlerde. Osmanlı İmparatorluğu’nun gizli servisi olan Teşkilat-ı Mahsusa’nın konu edildiği Muhsusa isimli filmin çekimlerine devam ediliyor. Gizem Karaca ve Gökhan Keser’in başrollerinde yer aldığı film aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor.

Gizem Karaca, instagram hesabından paylaştığı video ile silah kullanmayı öğrendiğini takipçilerine gösterdi. “Yeni hobi buldum” diye mesaj yazan Karaca’ya takipçilerinden de birçok yorum geldi.

Bir hayranı, “Arka Sokaklar bölümlerine hazırlık olabilir mi?” diye yazdı. Tabii ki bu takipçinin bir dileği… Gizem Karaca, silah kullanmayı Mahsusa filmi için mi öğreniyor bu da merak konusu oldu.

İşte Karaca’nın paylaştığı video:

Yeni hobimi buldum ???????? (evet videonun sonunda elimi ufacık sıyırdım ????????) keşke kağıt daha yakın olsaydı ????????????@husan_arms_tactical_shotgun