Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, seksi özel pozlarıyla göz doldurdu!

Melis Sezen, seksi özel pozlarıyla göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, sezona Sevgili Geçmiş dizisiyle başlamıştı. Oyuncu şimdilerde ise TRT1 ekranlarında yayınlanan 6 bölümlük Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide rol alıyor.

Başarılı performansı ile dikkat çeken, geçen sezon rol aldığı Leke dizisinden bu yana da başrol teklifleri alan Melis Sezen, her geçen gün popülerliğini daha da artırıyor.

Elele Dergisi’nin Nisan sayısına konuşan ve özel pozlar veren Melis Sezen, seksiliğini ve güzelliğini de sergiledi. Oyuncu, instagram hesabından da derginin kapağını paylaştı.

Sezen, “Nisan’a sarılar içinde giriyoruz, güneş gibi, güzel günler çok yakında. Elele Dergisi’nin Nisan Sayısında ben varım! Hem Kovala’dan, hem de Ya İstiklal Ya Ölüm’den konuştuk. Bir de benden, bol bol okursanız çok mutlu olurum” diye mesaj bıraktı ve çekimleri yapan ekibe de teşekkür etti.

Melis Sezen, seksi özel pozlarıyla göz doldurdu! 8

Melis Sezen ayrıca tüm takipçilerine evlerinde kalmaları tavsiyesinde de bulundu ve şu mesajı verdi:

“Evde kalmak hayat kurtarır! Lütfen sevdiklerin için, tüm insanlar için ve kendin için evde kal. En kısa sürede bu dönemi atlatalım, yeniden sağlıkla kavuşalım, özgürce dolaşalım. Hepinizi evden kocaman öpüyorum.”

Melis Sezen, seksi özel pozlarıyla göz doldurdu! 9