Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu, Onur Büyüktopçu ve Sinem Kobal buluştuğu ortak nokta!

Burçin Terzioğlu, Onur Büyüktopçu ve Sinem Kobal buluştuğu ortak nokta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç ünlü oyuncu ve üçü de benzer mesajlarla koronavirüs günlerinde takipçilerine umut aşıladı.Bu ünlü isimler en son Kurşun dizisinde izlediğimiz Burçin Terzioğlu, Kiralık Aşk ile çıkış yapan ve Yemekteyiz ile de ekranda fenomenleşen Onur Büyüktopçu ile uzun süredir projelerde görünmeyen Sinem Kobal, benzer mesajlar verdi.

Koronavirüs salgınının hızla yayılması nedeniyle evlerine çekilen birçok kişi gelecek konusunda endişeli. Ünlü isimler ise bu süreçte takipçilerine moral veren, kimi zaman bilgi veren, kimi zaman ise onları eğlendiren paylaşımlarına devam ediyor.

3 ünlü isim de benzer bir mesaj ile beğeni topladı. Edip Akbayram’ın “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” şarkısı üzerinden takipçilerine moral aşılayan Burçin Terzioğlu, yaz aylarında çekilen bir videosu ile hayranlarına mesajını yolladı.

İşte Burcin Terzioğlu’nun paylaşımı:

Güzel günler göreceğiz güneşli günler.☀️ #tb

 

Sinem Kobal ise Berlin’de bisiklete bindiği sırada çekilen bir fotoğrafını yayınladı ve şöyle yazdı:

Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz #tb ????????

Burçin Terzioğlu, Onur Büyüktopçu ve Sinem Kobal buluştuğu ortak nokta! 7

Benzer bir paylaşım Onur Büyüktopçu’dan da geldi. Oyuncu, instagram hesabından yine bir video yayınladı ve “Güzel günler çok yakında” ifadesini kullanarak günebakan çiçekleri ile ilgili bir video paylaştı.

#evdekal #evdekaltürkiye #stayhome