Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’li Kaçış, Disney Plus’ın zirvesinden inmiyor!

Engin Akyürek’li Kaçış, Disney Plus’ın zirvesinden inmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Engin Akyürek’i uzun zaman sonra hayranlarına kavuşturan Kaçış dizisi Disney Plus’ın en çok izlenenler listesindeki liderliğini sürdürüyor. Dün yeni bölümü yayınlanan Kaçış dizisi yine birinci oldu.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nu başrollerde buluşturan Kaçış dizisinin dün beşinci bölümü yayınlandı. Her bölümüyle heyecan dozajı artan dizinin yeni bölümünün yayınlanmasıyla seyirciler tarafından izlenmesi bir oldu. Her hafta yeni bölümü iple çeken izleyiciler beşinci bölümle ilgili olarak da çok olumlu yorumlar yaptılar.

Engin Akyürek’li Kaçış, Disney Plus’ın zirvesinden inmiyor! 8

Hikayesi Ortadoğu’da geçen ve orada yaşanan zulümü anlatan Kaçış dizisi yayına geldiği günden bu yana Disney Plus’ın en çok izlenen dizileri arasında birinci oluyor. Dizi dün yayınlanan beşinci bölümüyle de şaşırtmadı ve yine listenin en başına yerleşti.

Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan ve bu yüzden başarılı oyuncu için çok özel bir yere sahip Kaçış dizisi 14 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana geldi. Disney Plus Türkiye’nin açılış özel dizisi olan ve büyük iddialarla tanıtımları yapılan Kaçış dizisi şaşırtmadı ve kendinden beklenildiği gibi zirveye yerleşti.

Engin Akyürek’li Kaçış, Disney Plus’ın zirvesinden inmiyor! 9

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi, Disney Plus’ın Türk yapımı ilk dizisi oldu. Dizinin şu ana kadar üç bölümü yayınlandı. Seyircilerden çok olumlu yorumlar alan Kaçış dizisini izleyenler heyecanın her bölümde arttığını, hikayenin nereye gideceğini çok merak ettiklerini belirtiyorlar.

Kaçış dizisi toplam sekiz bölümden oluşuyor. Dolayısıyla önceki gün yayınlanan bölümle Kaçış’ın yarısından fazlası izleyiciyle buluşmuş oldu. Yeni bölümde heyecan doruğa çıkarken Engin Akyürek’in hayranları bir süre önce Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini dile getirmişti.