Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Tüzüngüç, dizi setindeki aşk iddiasını yalanladı: Uraz Kaygılaroğlu ile aramda bir şey yok!

Melis Tüzüngüç, dizi setindeki aşk iddiasını yalanladı: Uraz Kaygılaroğlu ile aramda bir şey yok!

tarafından zk zk

atv’nin Kanatsız Kuşlar dizisiyle yıldızı parlayan Oyuncu Melis Tüzüngüç, Baba Candır dizisinin setinde Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaştığı ve ünlü oyuncunun eşiyle ayrılık kararında etkili olduğu iddialarını bir açıklamayla yalanladı.

Melis Tüzüngüç, 2015 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile başrolde oynamıştı.

Kaygılaroğlu’nun bir kaç gün önce eşinden ayrılacağı haberinden sonra ortaya atılan söylentilere Melis Tüzüngüç, basın açıklaması ile nokta koydu.

Melis Tüzüngüç, dizi setindeki aşk iddiasını yalanladı: Uraz Kaygılaroğlu ile aramda bir şey yok! 7

Tüzüngüç’ün menajerlik şirketinden yapılan açıklama şöyle:

“Oyuncumuz Melis Tüzüngüç’ün, Uraz Kaygılaroğlu ile arasında iddia edildiği gibi bir yakınlaşma söz konusu olmadığı gibi, böylesine hassas bir konuda isminin asılsızca anılmasından dolayı duyduğumuz rahatsızlığı ifade etmek isteriz. Söz konusu olay ile ilgili herhangi bir bağlantımız olmadığını yineler; oyuncumuzun özel hayatına saygı gösterilmesini rica ederek ilk ve son kez bu açıklamayı kamuoyuna bildiririz.”