Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen zirvenin sahibi oldu!

Her Yerde Sen zirvenin sahibi oldu!

tarafından zk zk

Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen’, dün akşam FOX’ta ekrana gelen yeni bölümüyle en çok izlenen yapım oldu.

2 haftadır 3 kategorinin lideri

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle Cuma akşamları FOX’ta ekrana gelen ‘Her Yerde Sen’, 4. bölümüyle de 3 ana kategorinin birincisi oldu. Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı ‘Her Yerde Sen’, geçtiğimiz cuma gününün ardından bu haftada, Tüm Kişiler’de %5.60 reyting ve 19.52 share, AB Sosyal Statü’de %5.34 reyting ve 20.35 share, 20+ABC1’de % 5.05 reyting ve 18.60 share alarak en çok izlenen dizi oldu.

Karga7 Pictures imzalı, başrolleriniFurkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

‘Her Yerde Sen’ 5. bölümüyle 13 Temmuz Cuma akşamı FOX’ta….

Genel Hikaye:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.