Ana sayfa Sosyal Medya Ayağı sakatlanan Oyuncu İlker İnanoğlu, telefon kılıfı için tuhaf yorum yapanlara sert çıktı!

Ayağı sakatlanan Oyuncu İlker İnanoğlu, telefon kılıfı için tuhaf yorum yapanlara sert çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır Kanal D ekranlarının fenomen dizisi olan Arka Sokaklar’da Engin Müdür karakterine hayat veren İlker İnanoğlu, dün yaptığı bir instagram paylaşımıyla şaşırtmıştı. Zira oyuncunun bir spor salonunda çektiği fotoğrafında ayağında bir sakatlık olduğu ortaya çıktı. Dizine kadar sargıda olan ayağına ne olduğu merak konusuyken, kimi takipçilerinin başka bir detaya takılması ise dikkat çekmişti.

“Hiçbir sakatlık sporu durduramaz” notuyla fotoğrafını paylaşan oyuncunun takipçileri, ne olduğunu merak ederken, geçmiş olsun dileklerini de iletmeye başladılar. Ayağındaki sakatlığa rağmen spor yapmaya çalışan İlker İnanoğlu’nun aynadan çektiği fotoğrafta ise telefon kılıfının arka yüzü görünüyordu. Kimi takipçileri bu durumla ilgili çeşitli yorumlar yapmaya başladılar. “İngiltere bayrağı var telefonun arkasında, kılıftaki bayrak yakışmadı, şanlı bayrağımız varken tarihi sömürgeyle geçmiş bir ülkenin bayrağını kılıf yapmışsın” şeklinde kimi mesajlar gelmeye başladı oyuncuya.

Ayağı sakatlanan Oyuncu İlker İnanoğlu, telefon kılıfı için tuhaf yorum yapanlara sert çıktı! 8

Anlaşılan o ki durumu iyice ırkçı bir söyleme getirenler ve hoş olmayan mesajlar yazan takipçileri oyuncuyu kızdırmış. Bu tür mesajlarla ilgili tepkisini sert bir dille koyan İlker İnanoğlu, aynı zamanda bu hesaplarla ilgili şikayette bulunacağını da belirten bir yeni paylaşım yaptı.

Instagram’da yeni bir paylaşım yapan İlker İnanoğlu, yine bir spor salonunda çektiği fotoğrafı yayınladı. Ancak bu kez telefonunun arkasında söz konusu kılıfın olmadığı görüldü. Oyuncu, ırkçı insanlara tepkisini dile getirirken, cehalete de vurgu yapmakta.

Bu arada Arka Sokaklar dizisi Haziran ayında 14. sezonuyla finalini yaptıktan sonra tatile girmişti. Yeni sezon çekimlerinin başlaması bekleniyor.

İşte İlker İnanoğlu’nun son paylaşımı:

ikinci antreman gunu 3 ay sonra Bu arada lutfen şu nefret kusan cahil ırkcı arkadaslar ne beni takip edin ne beni sevin attiginiz yorumlar direk şikayet edilecektir Bu dunyada ırk din ulke ayrımı yapan benim icin insan degildir İnsan olmak dunyadaki butun insanları sevmektir ırkcılık ise kendini diger dunya vatandaslarından ustun gormektir Tek savaşılmiycak seyde CEHALETTİR????Day two of training ????????????#workout #sport #istanbul #kuvvet #sevgi #mavi #blue #health #wealth #peace #abundance #sucsess #basari #producer #production #losangeles #miami #newyork

Ayağı sakatlanan Oyuncu İlker İnanoğlu, telefon kılıfı için tuhaf yorum yapanlara sert çıktı! 9