Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı iyi başladı! Baraj ve Hekimoğlu dizilerinde reyting sevinci!

Masumlar Apartmanı iyi başladı! Baraj ve Hekimoğlu dizilerinde reyting sevinci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları müthiş bir dizi yarışı izliyoruz… Ekim ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6.bölümüyle gelince neler yaşanacak, şimdiden bilinmez. Ama Eylül itibari ile Salı rekabetinde taşlar yerinden oynuyor.

Menajerimi Ara dizisi çok iyi bir tempo tutturdu. Dizinin 3. bölümü çok iyi reytingler almıştı ancak 4. bölümün reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşanmasının altında Masumlar Apartmanı dizisinin olduğu da kesin… Yeni ve iki güçlü dizinin yarışında izleyiciler hangi ekranda konumlanacağını belirlemekte zorlanıyor.

Geçen hafta reytingleri ile Salı akşamları birinciliği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan alabileceği umutlarını doğuran Menajerimi Ara’nın düşüşü dikkat çekici oldu. Ama yine de dizinin Salı akşamı en çok izlenen yapım olduğu gerçeği değişmedi.

Masumlar Apartmanı iyi bir başlangıç yaptı. Hem de TRT1 ekranında yeni başlayan bir yapım olmasına rağmen günün en çok izlenen yapımlarından birisiydi…

Hekimoğlu ve Baraj dizilerinin de yukarı yönlü bir atak yaptığını gözlemliyoruz. Bu durum her iki dizi adına da çok önemli bir gelişme. Hekimoğlu zaten zamanla yerini net bir şekilde bulacaktır.

Baraj dizisinin ise yavaş giden hikaye anlatımına rağmen izleyicilerin hala yapıma tutunduğunu ve senaryonun da hızlanması ile dizinin durumu kurtarabileceği de ortaya çıktı. Baraj dizisi 5. bölümüyle özellikle total ve ABC1 gruplarında iyi yükseliş sergiledi ve bu durum da umutların yeşermesine sebep oldu.

blank

Sonuç olarak 15 Eylül Salı akşamı Menajerimi Ara dizisi yükseliş yönlü gidişini sürdüremese de yine de iyiydi. Masumlar Apartmanı çok iyi olmasa da yine de iyi denilebilecek bir başlangıç yaptı.

Hekimoğlu dizisi yukarı yönlü olarak atak yaptı ve devamının geleceğine de işaret etti.

Baraj ise kritik durumdan bir nebze olsun kurtuldu ve gelecek adına umut verdi.

Salı akşamı Menajerimi Ara’nın düşen reytingleri dikkat çekse de yine de kaybeden bir dizi olmadığı da görülüyor. İşte 15 Eylül Salı günü ilk 10 program listesi:

blank