Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde izleyicinin gözünü ısıran isim Ahsen Eroğlu oldu!

Menajerimi Ara dizisinde izleyicinin gözünü ısıran isim Ahsen Eroğlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star Tv ekranında salı akşamı başlayan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, birçok kişinin dilinde…

Sosyal medyada son günlerde Ahsen Eroğlu hakkında birçok yorum yazılıyor. Oyuncuyu yeni fark ettiğini söyleyenler, çok başarılı bulduğunu belirtenler ve rolüne çok iyi oturduğunu ifade edenler çoğunlukta bulunuyor.

Menajerimi Ara dizisinde birçok ünlü isim var ama izleyicinin gözünü ısıran kişi Ahsen Eroğlu oldu… Dizide en çok sahnesi bulunan isim de genç oyuncu.

Dizi ile parlayan Ahsen Eroğlu, hakkında bir değerlendirme yapan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diksiyon sorununa özellikle dikkat çekti.

İşte Koloğlu’nun yazısı: “Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ve daha fazlası, tamam. Bir genç parladı; Ahsen Eroğlu… Bir öneri diksiyon düzeltilmeli… Ve müzikler… “Şimdi nasıl bir müzik olsun orijinaline yakın mı, yoksa biz kendimize uygun mu yapalım?” arasında kararsız kalınmış. Yani ‘Yerli dizi müziği’yle ‘orijinaline benzeyen müzik’ arasında kalmışlar.”

Menajerimi Ara dizisinde izleyicinin gözünü ısıran isim Ahsen Eroğlu oldu! 7

Ahsen Eroğlu, 4 yıla çok şey sığdırdı. 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Meleki Hatun karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Ahsen Eroğlu, Kızlarım İçin ve ardından Anne dizilerinde rol aldı.Anne de Duru Güneş olarak beğeni toplayan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde de Yaz karakterini canlandırmıştı. En son Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci olarak izlediğimiz oyuncu, Menajerimi Ara ile bir tık öne çıktı.