Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğu abartılacak kadar var mı, yok mu?

Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğu abartılacak kadar var mı, yok mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Uzun yıllardır ekranlarda ve sinema salonlarında farklı rollerle izleyici karşısında yer alan Tuba Büyüküstün, bir dünya starı… Türk dizilerinin yurt dışında yayılmasını sağlayan en önemli isimlerin başında geliyor.

Canlandırdığı projelerle akıllara kazınan, milyonlarca hayrana sahip olan Tuba Büyüküstün, en son Menajerimi Ara isimli diziye konuk oyuncu oldu. Star TV’de yayınlanan dizi ile ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme alan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Tuba Büyüküstün için tartışılacak bir ifade kullandı.

Tuba Büyüküstün'ün oyunculuğu abartılacak kadar var mı, yok mu? 8

Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğunu abartılacak kadar bulmadığını belirten Sina Koloğlu’nun yazısında tartışılacak bir ifade bulunuyor… Sina Koloğlu, yazısında şu detaylara yer verdi:

“İlk bölüm Tuba Büyüküstün vardı. ‘Yerel oyunculuktan, evrensele giden proje içindeki star oyuncuydu’ rolü. ‘James Bond’ filminde oynaması, yapacağı bir estetiğe bakıyor yoksa ‘yaşlı sayılacak ve rolü alamayacak’ durumu…

Bizde gerçekle hayal karışır. Evde bile “Acaba Tuba’nın başına böyle bir iş geldi mi?” diye sorulunca, epey bir azar işittim doğrusunu söyleyeyim.

Büyüküstün rol icabı estetik olmayı kabul ediyor fakat kendisinde estetik bulunmuyor. Oyunculuğunu abartılacak boyutta bulmam ama sonuçta ‘dizi starı’ olmuş, dünya çapında bir şöhreti var. Ve bu yapımda rolü oynamayı kabul etmesi önemli. Çünkü kendini bir projeye saklar ve ortalığa çıkmayabilirdi.”

Tuba Büyüküstün'ün oyunculuğu abartılacak kadar var mı, yok mu? 9

Tuba Büyüküstün’ün kendisine verilen bir senaryoyu canlandırdığı ve estetiğinin bulunmadığını özellikle belirten Sina Koloğlu’nun Menajerimi Ara dizisine katılan ünlü isimlerin kendilerini oynadığını ama yazılanın bir senaryo olduğunu ifade etmesi oldukça önemli.

Bazı izleyiciler Tuba Büyüküstün’ün kendisini canlandırdığı düşüncesi ile dizide yaşananların da gerçek olabileceğini sanabiliyor.

Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğunu abartılacak boyutta buluyor musunuz, yoksa bulmuyor musunuz? Sizce ünlü oyuncu iyi bir oyuncu mu yoksa ortalama bir oyunculuk mu sergiliyor? Karar okuyucularımızın…