Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinde Masumlar Apartmanı göndermesi! Ünlü ismin Safiye halleri bıktıracak!

Menajerimi Ara dizisinde Masumlar Apartmanı göndermesi! Ünlü ismin Safiye halleri bıktıracak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, bu akşam 10. bölümüyle ekranda olacak. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Denizcan Aktaş’ın rol aldıkları dizinin yeni bölümüne konuk olacak ünlü oyuncunun halleri, ekranda size Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye’nin temizlik takıntılı hallerine götürecek.

Ünlülerin hayatlarının menajerlerinin perspektifinden gözler önüne serildiği, Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde, komedi ağırlıklı yapımlarda görmeye alıştığımız ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz konuk olacak. Cengiz, dizide Canan Ergüder’in oynadığı Feris’e, temizlik takıntısı nedeniyle adeta sabır sınavı çekecek.

Canan Ergüder, Salı akşamından Pazar akşamına alınan diziyle ilgili hem izleyenlere hatırlatma yapmak hem de bu akşam ekrana gelecek olan bölümün etiketini hatırlatmak için bir paylaşım yaptı. Adeta Feris’i delirtecek olan Sadi Celil Cengiz’in setteki temizlik takıntısıyla birlikte komik anlar ekrana gelecek. Muhtemelen son dönemde ekranın en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan TRT’nin Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterini de hatırlatacak size bu sahneler…

Canan Ergüder, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, bu akşamın etiketinin Feris’le ilgili kısmını yayınladı. ‘Benim sınavım’ etiketiyle Menajerimi Ara, sosyal medyada da konuşulacağı benziyor.

Bu akşam 20:00’da @menajerimiaradizi 10. Bölüm @startv de. Görüşmek üzere????‍♀️

Menajerimi Ara dizisinde Masumlar Apartmanı göndermesi! Ünlü ismin Safiye halleri bıktıracak! 7

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Beren’in (Yaprak Medine) ailesini bir arada tutma planı gittikçe sarpa sararken, bu bölümün sürpriz konuğu ise Sadi Celil Cengiz oluyor.

‘Menajerimi Ara’nın pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Beren başta Kıraç (Barış Falay) olmak üzere herkesi hayal kırıklığına uğratırken Barış (Deniz Can Aktaş) da Beren’e olan öfkesini kusar. Herkes Beren’in Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) karşı olan hıncını ve hırsını sorgularken Dicle ilk kez babasından destek görebilmenin buruk sevincini yaşar.

Her şeyi ailesini bir arada tutmak için yapan Beren, sonuçlarını ön göremediği fevri çıkışları ve öfkeyle kurduğu cümleler ile Mayda’nın (Aslı Mavitan) içine kurt düşürmeyi bir kez daha başarır ve Mayda, Kıraç’a Leyla’nın (Pınar Ünsal) gerçekte kim olduğunu neden kendisinden sakladığını sorar.

Öte yandan bu haftanın sürpriz konuğu olan Sadi Celil Cengiz, bulunduğu dizi projesi yerine başka bir projede yer almak isteyen ve bunu menajeri Feris’ten (Canan Ergüder) saklayan bir oyuncuya hayat verecek.

Bulunduğu projeden ayrılmanın tek yolunu kendini diziden attırmakta bulan Cengiz, set koşullarından memnun olmayan bir temizlik hastası gibi davranacak. Sette hakim olan hijyen koşullarından sürekli şikayet eden ve abartı isteklerde bulunan Sadi Celil Cengiz, bir yandan Feris’i çıldırtırken bir yandan da seyircilere komik dakikalar yaşatacak.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ yeni ve renkli hikayeleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de seyirciyle buluşuyor.

İşte dizinin 10. bölümünden 2. fragman: