Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, yeni doğan yeğeniyle ilk pozunu verdi ve ablalarından da bir istekte bulundu

Eda Ece, yeni doğan yeğeniyle ilk pozunu verdi ve ablalarından da bir istekte bulundu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemden düşmeyen Eda Ece, yeni doğan yeğeniyle bir pozunu instagram sayfasından paylaştı. İki ablası olan Eda Ece’nin kendisi bekar ama ablaları evli ve Eda Ece’nin 3. yeğeni de bir kaç ay önce doğdu. Minik yeğeniyle poz veren Eda Ece, teyze olmanın mutluluğunu yaşarken, ablalarından gülümseten bir dilekte bulunmayı da ihmal etmedi!

Pis Yedili dizisiyle dikkatleri çeken ve daha sonra farklı dizilerde rol alsa da Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile büyük kitleler tarafından da tanınan Eda Ece, sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer almakta.

Oyuncunun hesabını takip edenler, hem Yasak Elma dizisiyle ilgili pek çok bilgi ediniyor, hem de oyuncunun eğlenceli videoları, set arkasında yaşanan anlardan kısa görüntülerle karşılaşıyor.

Eda Ece, son olarak minik yeğeni ile verdiği pozu paylaştı. Ada Ece ve Esra Ece isimli ablaları var oyuncunun. Son olarak bir erkek yeğeni daha olan Ece’nin bundan sonraki umudu kız yeğen sahibi olmak.

Eda Ece’nin yeni doğan yeğeni ile pozunu ve ablalarına notunu da aşağıda görebilirsiniz…

Geçtiğimiz aylarda bir yeğenim daha oldu! Artık 3 erkek teyzesiyim♥️ Ablalarıma teşekkür ediyorum, benim hayatıma bu lokumları kattıkları için. Kız bekliyorum????♥️????????♥️ #nephewlove

Eda Ece, yeni doğan yeğeniyle ilk pozunu verdi ve ablalarından da bir istekte bulundu 7