Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisindeki garipliğin altından Gülben Ergen çıktı!

Menajerimi Ara dizisindeki garipliğin altından Gülben Ergen çıktı!

tarafından ker_def

Pazar akşamı yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin 23. bölümünde Star TV’yi izleyenlerin gözlerini ısıran bir sıkıntı vardı. Diğer kanalları açınca cam gibi görüntüler çıkarken, dizi sırasında Star TV’de buğulu görüntüler herkesin dikkatini çekti.

Bunun sebebi ise ortaya çıktı. 23. bölüme konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen sadece kendisi gelmemiş, filtresini de yanında getirmişti. Menajerimi Ara dizisinde bir ilk olan bu filtre, Gülben Ergen’in isteği üzerine yapıldı.

Bu garip durumu köşe yazısında belirten Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diziyi izlerken bir gariplik hissettiğini, buğulu bir görüntü oluştuğunu ifade etti. Sonra durumu soruşturan Koloğlu, “Sonra öğrendim bu bölümde Gülben Ergen misafir oyuncu olarak katılmış, ‘filtre’ kendisine yapılıyormuş” diye durumu ortaya koydu.

Dizide sempatiklikleri ile dikkat çeken Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu ile Barış’ı canlandıran Deniz Can Aktaş için de iltifat içerikli bir değerlendirmede bulunan Sina Koloğlu, ekranda birbirine yakışan tek çift olduklarına yönelik görüşünü paylaştı.

Koloğlu, yazısında şu yorumda bulundu:

“Son zamanlarda ekrandaki birbirine yakışan tek çift oldular.” ‘Devlerin aşkı’ havasına sokulmamaları galiba en büyük artı oluyor. Romantik ve çocuksu haller de ayrıca yakışıyor.”