Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin yeni evlenen oyuncusu, eşiyle aynı filmde rol aldı

Menajerimi Ara dizisinin yeni evlenen oyuncusu, eşiyle aynı filmde rol aldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinde gazeteci Ece rolünde yer alan Duygu Şen, geçtiğimiz ay sürpriz nikahla dünya evine girmişti. Bay J olarak bilinen ünlü radyosu Jerfi Benveniste ile evlendi oyuncu. Bu kez de çiftin bir filmde rol aldıkları ortaya çıktı.

Duygu Şen, sürpriz evliliğinin ardından insstagram hesabından paylaşımda bulunmuş ve “Canım oyun arkadaşım sevgili. Şimdi kocam oldu iyi ki de oldu” diye yazmıştı. Koronavirüs nedeniyle sade bir nikah yapmayı tercih eden çiftin aynı filmde rol aldığı öğrenildi.

Menajerimi Ara dizisinin yeni evlenen oyuncusu, eşiyle aynı filmde rol aldı 8

Hayat Bilgisi dizisi ile tanınan Duygu Şen, Kızım Nerede, Harem, Şefkat Tepe gibi dizilerde de rol almıştı. Menajerimi Ara’da oynarken “Sadece Bir Gece” isimli sinema filminde de rol aldığı ve bu filmde de eşi ile oynadığını Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından duyurdu.

Menajerimi Ara dizisinin yeni evlenen oyuncusu, eşiyle aynı filmde rol aldı 9

Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın evli bir çifti canlandırdıkları filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Sinan Biçici yapıyor. Filmde evli bir çiftin ilişkisi üzerinden anlatılan çarpıcı bir hikaye aktarılmakta. Filmde aşk, sadakat ve güven kavramları sorgulanıyor.

Yapımcılığını Statü Film’in üstlendiği filmin çekimlerine başlandı.