Ana sayfa Sosyal Medya Sanki anlaşmışlar! Aynı kasket, aynı bakış! Erkan Avcı ve Berk Oktay karizması diye bir şey var!

Sanki anlaşmışlar! Aynı kasket, aynı bakış! Erkan Avcı ve Berk Oktay karizması diye bir şey var!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı her yapımda oynadığı karakterlerle adeta fenomen olan Ekran Avcı, yaptığı son instagram paylaşımı ile dikkatleri çekti. Oyuncu, karizmatik duruşuyla verdiği pozu siyah beyaz olarak paylaştı. Hayranlarının beğeni yaptığı fotoğrafa Burcu Binici, İlayda Alişan, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi oyuncu dostları da beğeni ve yorumlarla destek verdiler.

Özellikle fotoğraftaki bakışına dikkat çeken hayranları, oyuncunun karizmatik haline pek çok övgü dolu yorumlar yapmaktalar. Çukur dizisinde oynadığı Çeto karakteri hala hatıralarda olan oyuncu, şimdilerde Kuruluş Osman’da ise Aya Nikola karakterini oynuyor.

 

Sanki anlaşmışlar! Aynı kasket, aynı bakış! Erkan Avcı ve Berk Oktay karizması diye bir şey var! 8

Erkan Avcı’nın kasketi, gömleği ve yeleğiyle verdiği bu pozu ile neredeyse aynı saat dilimi içinde Berk Oktay’dan da bir kasketli poz geldi.

Oktay da 4 sezon boyunca yer aldığı Savaşçı dizisinde oynadığı Kağan Bozok karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Oyuncunun karizmatik duruşu, hayranlarının beğenisini topluyor.

Şu sıralar Yasak Elma dizisinde Çağatay rolüyle ekranlarda oyuncu. Yaptığı son sosyal medya paylaşımında bir araç içinde o da kasketiyle vermiş pozunu. Berk Oktay’a da kasketi ve tarzını çok yakıştıran hayranları pek çok beğeni yapıyorlar.

İki oyuncunun da kasketiyle verdikleri pozlara beğeni yağıyor. İkisi de karizmatik halleriyle övgü topluyor ve kasketli fotoğraflarındaki bakışları da benzemiş. Aslında birbirlerinden habersiz olmaları da ilginç bir tesadüf olmuş…

Bu arada Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinde birlikte oynadığı Gaye Turgut Evin’in de beğeni yaptığı fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz…

Sanki anlaşmışlar! Aynı kasket, aynı bakış! Erkan Avcı ve Berk Oktay karizması diye bir şey var! 9