Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara şanslıydı, Sol Yanım’ın kurtuluşu daha zor!

Menajerimi Ara şanslıydı, Sol Yanım’ın kurtuluşu daha zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV bu sezon diziler konusunda pek de şanslı değil… Üst üste 3 yapıma kısa sürede veda etmek durumunda kalan Star TV, üç yeni diziyle daha gündemde… Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil isimli dizilerine veda etmek durumunda kalan kanal, yeni yapımların hazırlığını da sürdürüyor.

Star TV’de gündemde olan son dizi Sol Yanım oldu… Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolünde yer aldığı, bir gençlik hikayesinin anlatıldığı dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu noktasında kötü bir yapım değil. Ancak Perşembe gibi çok zor bir günde ekrana gelmesi dizi adına büyük handikap. Karşısında izleyicileri konsolide eden Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Alev Alev, Kalk Gidelim gibi rakipleri var… Bu dizileri izleyenler artık kemik bir kitle oluşturdu.

Sol Yanım ise bu kadar güçlü rakiplerin karşısında ilk iki bölüm reytinglerine bakılır ise bir hayli zorlandı. Dizinin bu şekilde devamı durumunda nasıl Babil de benzer oranlar alıyorken Star TV tarafından yayından kaldırılmak durumunda kaldı. İyi Günde Kötü Günde dizisi de benzer reyting oranları ile sadece 6 bölüm sürebildi.

Yani Sol Yanım dizisi, ikinci bölümünde bir miktar yükseliş sergilese de bu oranlarla ekranda kalması çok zor. Benzer bir durumu Salı akşamları Menajerimi Ara yaşayınca, pazara alındı ve bu karar da dizinin kurtuluşu oldu.

Sol Yanım dizisinin de benzer şekilde bir kurtuluş yaşayabilmesi için hafta sonu yayınlanması daha mantıklı bir karar olabilir. Bu noktada İbo Show’un Cumartesi akşamı izleyici ile buluşması dikkate alındığında Star TV’nin iyi giden bu programın gününü değiştirmesini beklemek biraz zorlama olacak.

Sonuç olarak hafta içi Sol Yanım hangi gün yayınlanırsa yayınlansın reytinglerin çok iyi noktalara gelmesi zor. Hafta sonları belki daha şanslı olabilir. Ancak Star TV’nin de böyle bir opsiyonu şu aşamada gözükmüyor.

Star TV’nin diziler konusundaki şanssızlığını kırması bakamından fragmanları yayınlanan Akrep dizisi ile Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun çekimleri devam eden Seni Çok Bekledim isimli diziler önemli bir başarı yakalayabilir.

Sol Yanım dizisinin 3. bölümü 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Dizi şayet reytinglerini artıramaz ise alarm zilleri çalmaya başlayacaktır.