Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat, Binbir Gece dizisi sayesinde Roma’da büyük bir sürpriz yaşamış!

Mert Fırat, Binbir Gece dizisi sayesinde Roma’da büyük bir sürpriz yaşamış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Serhan rolüyle gündemde olan Mert Fırat, İtalya’nın Roma şehrinde yaşadığı bir olayı anlattı.

Fırat, Saba Tümer ve Mirgün Cabas’ın Ciddiyetten Uzak isimli Youtube kanalının konuğu oldu.

Çeşme’de yapılan söyleşide Mert Fırat, medyadan ve hayranlarından uzak zaman geçirmek isterken bir sürprizle karşılaştığını söyledi.

Ünlü oyuncu, Roma’nın ünlü turistik yapısı Collesium’da yabancı hayranlarının bir anda etrafını sardığını anlattı.

Yurt dışında tanınmayacağını düşünürken, Binbir Gece isimli diziyle Güney Amerika’da da hayranlarının olduğunu bu olay sayesinde öğrenen Mert Fırat, bakın yaşadığı olayı nasıl anlatıyor:

Mert Fırat, Binbir Gece dizisi sayesinde Roma'da büyük bir sürpriz yaşamış! 7

“Türkiye’deki teliften dolayı haberdar olamayabiliyorsun dizinin hangi ülkeye satıldığını. Son beş yıldır bu dizi de dahilolmak üzere böyle bir anlaşma yapabiliyoruz artık. Eskiden o hakları geriye dönük bile alamıyordun. Haberdar oluyorum ama kaçırdıklarım da oluyor. Geçen yaz Roma’ya gittim. Daha Ufak Tefek Cinayetler de yok. Dedim ki orada da rahat ederiz, kimse de bizi görmez falan. Meğer bizim yıllar önce oynadığımızi Binbir Gece’yi Arjantin, Uruguay’a, Brezilya’ya satmışlar. Oraya da Güney Amerikalı turistler geliyormuş. Herkes ilk önce bana bakıp sonra yavaş yavaş yanıma gelip fotoğraf çektirmeye başladı ve bir anda o Collezium bana dar geldi.”

İşte Mert Fırat’ın söyleşisi: