Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu hayranlarının yeni dizi heyecanı!

Mert Yazıcıoğlu hayranlarının yeni dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Yazıcıoğlu hayranları için müjde…Ünlü oyuncu Netflix’in 3. orijinal Türk dizisi Aşk 101 ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nisan ayında Yazıcıoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Aşk 101 dizisi izleyicileri ile buluşacak.

2013-2106 yılları arasında yayınlanan Karagül dizisinde Baran Şamverdi karakteri ile büyük beğeni toplayan, kariyerinin en önemli çıkışına imzasını atan Mert Yazıcıoğlu, daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı dizilerinde rol aldı.

Yazıcıoğlu’nun hayranları şimdi de ünlü oyuncuyu Aşk 101 isimli Netflix dizisinde görecek olmanın heyecanı içinde. 1990’lar Türkiyesi’nde, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmak için sebebi olsun diye sevgili öğretmenlerini birine âşık etmek için el ele verir.İşte o gençlerden birisi de Yazıcıoğlu ve Sinan karakterine hayat veriyor.

24 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak olan Aşk 101 dizisi 8 bölüm olarak çekildi. İlk sezonun yanı sıra ikinci sezon onayı da alan yapım için planlamalar Haziran ayında sete çıkma şeklinde. Ancak koronavirüs sonrası nasıl bir planlama yapılır net değil.Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka,Bade İşçil ve Alina Boz dizinin diğer başrol isimleri.

Yazıcıoğlu,instagram hesabından dizinin farkıyla dikkat çeken fragmanını yayınladı. Takipçileri, “Sonunda, senin için heyecanlıyız. Nihayet izlenecek bir dizi geliyor” diye yorumlar yaptı.