Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur farklı ve seksi! Yağmur Tanrısevsin huzurlu! Asena Tuğal mutlu!

Merve Boluğur farklı ve seksi! Yağmur Tanrısevsin huzurlu! Asena Tuğal mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medyada tatil halleri göz dolduruyor… Merve Boluğur, tatilde farklı ve seksiydi… Yağmur Tanrısevsin huzurluydu… Asena Tuğal ise mutluluk saçtı. İşte instagrama yansıyan ünlülerin tatil halleri…

Son yıllarda projelerde yer almayarak takipçilerini özleten Merve Boluğur’un yeni sezon için de herhangi bir projede ismi geçmiyor. Ünlü oyuncu, tatile çıktı ve fit vücuduyla da göz doldurdu. Oyuncu, siyahlar içindeki seksi kıyafetiyle takipçilerinin aklını başından aldı. “Geleceğime bakıyorumdur” notuyla paylaşım yapan ünlü oyuncuya hayranlarından çok sayıda iltifat geldi.

Merve Boluğur farklı ve seksi! Yağmur Tanrısevsin huzurlu! Asena Tuğal mutlu! 9

Son dönemin konuşulan kadın oyuncularından Yağmur Tanrısesvin de tatilde ve huzurunu da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sergiledi.

Merve Boluğur farklı ve seksi! Yağmur Tanrısevsin huzurlu! Asena Tuğal mutlu! 10

Afili Aşk dizisiyle ekranda yer alan Asena Tuğal ise Mart ayında dizinin final yapmasının ardından Bodrum’a dönmüştü. Oyuncu, Bodrum’daki evinden karantina döneminden bu yana tatil pozlarını paylaşıyor… İşte ünlü oyuncunun tatilde mutlu hali….

Begonvil dolusu tatil

Merve Boluğur farklı ve seksi! Yağmur Tanrısevsin huzurlu! Asena Tuğal mutlu! 11