Ana sayfa Kadın Haberleri Merve Boluğur’un kötü anılar biriktirdiği dizi meselesi son buldu!

Merve Boluğur’un kötü anılar biriktirdiği dizi meselesi son buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un bir anlamda kariyerinde de son nokta olan İçimdeki Fırtına dizisi hatırlanacağı üzere 2017 yılında ekrana gelmişti.Dizi sadece 6 bölüm izleyici ile buluştu. Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Tarık Papuççuoğlu ve Mehmet Özgür de yapımda rol alan isimler arasındaydı.

11 Şubat 2017 ile 18 Mart 2017 tarihleri arasında yani 1 aydan daha uzun süre yayında kalmasına rağmen İçimdeki Fırtına dizisi hem büyük hayal kırıklığı oldu hem de Merve Boluğur’un kariyerinde bir duraklama dönemine girişi temsil etti.

İçimdeki Fırtına’dan bu yana herhangi bir projede yer alamayan Boluğur, bu yapımda kalan parasını da yıllar sonra mahkeme yoluyla kazandı. Günaydın’ın haberine göre Aslan Film ile davalık olan oyuncu, bölüm başı 45 bin TL olarak anlaşma yapmıştı. Ancak 2 bölüm parasını alamadığı için dava açmış ve bir süredir de bu mesele ile uğraşmak durumunda kalmıştı.

Mahkeme şirketin icra inkar tazminatı ile birlikte ünlü oyuncuya 132 bin 300 lira ödemesine karar verdi. Boluğur için bir mesele daha kapanmış oldu.