Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz soruyor: Bir canı ezip sonra hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz?

Merve Oflaz soruyor: Bir canı ezip sonra hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterini canlandıran ünlü oyuncu Merve Oflaz, hayvan sevgisiyle biliniyor. Sık sık hayvanların haklarını savunan paylaşımlar yapan ve evinde de birçok hayvana yer açan Merve Oflaz, sorumsuz insanlardan şikayetçi.

Ünlü oyuncu, annelerine araba çarpan ve başı boş kalan kedileri sahiplendi. Araç sahiplerine uyarıda bulunan oyuncu, ayrıca çevredeki kedilerin kısırlaştırılması önerisinde de bulundu.

Merve Oflaz, “Bir canı ezip öldürüp hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz, hayret ediyorum” notuyla da trafikte umursamaz sürücülere dikkat çekti.

Kediler için yuva aradığını belirten oyuncu, hayvan satın alınmamasını ve sahiplenilmesini de öğütledi.

İşte Merve Oflaz’ın paylaşımı:

“Annelerine araba çarptı ve hazin son maalesef, şimdi ben bakıyorum , sizden ricam lütfen öncelikle baktığınız etrafınızda olan kedileri kısırlaştırın ,onlara en büyük iyilik bu olur, ve lütfen şu ayağınızı gaza basarken kontrol edin etrafınıza önünüze bakın ! Bir canı ezip öldürüp hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz hayret ediyorum. Bu patilere yuva arayacağım 1 ay sonra şu an çok ufaklar,kendileri beslenemiyorlar , aklınızda olsun ❤️ #satinalmasahiplen”

Merve Oflaz soruyor: Bir canı ezip sonra hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? 7