Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’nin oyunculuk mesleğiyle ilgili nefret ettiği şey!

Sevda Erginci’nin oyunculuk mesleğiyle ilgili nefret ettiği şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, 2 sezon Yasak Elma dizisinde rol aldıktan sonra, geçen sezon ayrılmıştı. Oyuncu bu sezona Sevgili Geçmiş dizisiyle başladı. Ancak reyting nedeniyle bu dizi 8 bölüm sürdü.

4-5 aydır evinde kendisine zaman ayıran oyuncu, yer almak istediği ve planını yaptığı bir rolün olmadığını söyledi. Sevda Erginci, böyle bir şeyin hayal kırıklığına sebep olabileceğini düşünüyor. Oyuncu, sadece işi ile ilgili değil, hayatının hiçbir alanında plan yapmadığını söyledi.

Youtube üzerinden Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Erginci, “Sevmiyorum plan yapmayı ve doğru da bulmuyorum” şeklinde konuştu.

Oyuncu, senaryolar gelince onları okuduğunu ve kendisini heyecanlandıran bir hikaye olduğunda ise o işin içinde yer almak için elinden geleni yaptığını söyledi.

Birçok yönetmenin olmazsa olmazı deneme çekimleri, yani audition’lar şart. Sevda Erginci, “Audition’lardan nefret ediyorum. Benim için çok korkunç bir şey. Asla kendimi hiçbir audition’da beğenmedim. Benim için çok zor geçiyor. Çok heyecanlanıyorum, çok geriliyorum” diye konuştu.

Sevda Erginci, sette daha rahat olduğunu ifade etti. Oyuncu, deneme çekimlerinde rahat olan meslektaşlarını ise kıskanıyor.