Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem dizisi 19. bölümde Savaş, Oktay’ı öldürecek mi?

Meryem dizisi 19. bölümde Savaş, Oktay’ı öldürecek mi?

tarafından ker_def

Meryem dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı..

Kanal D’nin Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Meryem’de Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş başrollerde yer alıyor.

Her hafta izleyicileri daha da meraklandıran sahneleriyle başarıyla yoluna devam eden Meryem dizisinin bu akşam yayınlanacak 19. bölümünde neler olacağı merak konusu…

İşte 19. bölümde yaşancakların özeti:

Meryem 19. Bölümde gerçekleri öğrenen Savaş, Oktay ile karşı karşıya geliyor!

Savaş’ın hapse girmesiyle, Meryem uzun zamandır gizlediği itirafını yapmaya karar verir. Meryem, kaza gecesi olanları ve direksiyon başında Oktay olduğunu söyler. Meryem’in bu itirafı, Savaş’ı deliye döndürür ve hapisten çıkıp Oktay’dan hesap sormanın planlarını yapar.

Oktay ile Savaş’ın yüzleşmesi ise her zamankinden daha şiddetli geçer. Oktay’ı ortadan kaldırmayı düşünen Savaş’a engel olmak isteyen kişi Meryem’den başkası değildir.

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.

Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de!