Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli, inanmadığı işlerde yer aldı!

Meryem Uzerli, inanmadığı işlerde yer aldı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Hürrem Sultan karakteri ile tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmişti. Oyuncu, şu aralar Almanya ile farklı ülkeler arasında mekik dokuyor. Zira dünyanın farklı bölgelerinden davetler alıyor. Zaman zaman İstanbul’a da gelen oyuncu, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Oyuncu geçmişte inanmadığı işlerde de yer aldığı itirafı ile dikkat çekti. Uzerli, “Bir sanatçı olarak bazı şeyler yaptım, çok inanmadığım şeyler de yaptım. İyi bir his değildi ama tecrübe kazandım. Yaşadığım her şey beni bugüne getirdi” açıklaması ile dikkat çekti.

İnsanların kendisi hakkındaki düşüncelerini ya da yazılan yazıları çok da önemsemediğini ifade eden oyuncu, “İnsanlar senin hakkında yazıyorlar , çiziyorlar… Ve sen biliyorsun ki bu ben değilim. Kendine konsantre olup yoluna devam edeceksin. Ben çözümü böyle buldum” diye konuştu.

Kadın ve erkek oyuncular arasındaki ücret eşitsizliğine de değinen Meryem Uzerli,birçok kadın oyuncunun dert yandığı bu duruma şu sözlerle yaklaştı: ” Sektörde kadın-erkek eşitsizliği var. Ben ‘Aynı işi yaptığım bir erkek neden benden daha fazla kazanıyor, ben neden kadın olarak az kazanıyorum’ diye itiraz ettim. Sonra hakkımda ücretini euro üzerinden istiyor diye bir dedikodu çıkardılar.”

Kızı Lara’nın babası hakkında konuşmak istemeyen oyuncu, “Kızımın babasıyla ilgili konuşmayayım. Sonra başım ağrır. Evlenmek istiyorum, tekrardan anne olmak neden olmasın?” dedi.