Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli’nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor!

Meryem Uzerli’nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile önce ülkemizde daha sonra da dünyanın birçok ülkesinde popüler olan Meryem Uzerli, son dönemde Türk izleyicisine uzak gelmeye başladı.

En son 2016-2017 sezonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Suzan karakterine hayat veren oyuncu, sinemada ise 2 yıl önce Cingöz Recai ve Öteki Taraf filmlerinde rol almıştı.

2 -3 yıldır Türkiye kaynaklı bir projede yer almayan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarının takibindeydi.

Ancak son dönemlerde Uzerli’nin paylaşımlarına Türk takipçilerinden daha çok yabancı, hatta Arap hayranlarının ilgi gösterdiği görülmekte.

Meryem Uzerli'nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor! 10

Oyuncunun paylaşımlarına Türkçe yapılan yorumlar sınırlı.. Arapça ve İngilizce yapılan yorumlar çok daha fazla..

Uzerli’nin sosyal medyada Türk takipçilerinin radarından çıkmakta olduğu görülüyor.

Ancak oyuncunun yurt dışında çok ciddi bir hayran kitlesi var. 5.4 milyon takipçisi bulunan Uzerli’nin instagram hesabında yaptığı paylaşımların elde ettiği etkileşim gittikçe düşüyor. Bazı paylaşımları çok yüksek etkileşim alsa da ortalamalarda 5.4 milyon kişinin takip ettiği birisinin alması gereken etkişelimden çok daha az ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Bir dönem ünlü oyuncunun sadece sosyal medya paylaşımları ile gündem olduğu düşünüldüğünde son dönemdeki ilgisizlik dikkat çekmekte.

İşte Uzerli’nun son dönemdeki bazı paylaşımları:

 

Meryem Uzerli'nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor! 11

Meryem Uzerli'nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor! 12

Meryem Uzerli'nin paylaşımları eskisi kadar ilgi çekmiyor! 13