Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner hayatında daha önce böyle bir şeyi hiç yaşamadı!

Miray Daner hayatında daha önce böyle bir şeyi hiç yaşamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin başarılı genç oyuncuları arasında yer alan Miray Daner, XoXo Digital’in Youtube kanalındaki söyleşiye katıldı. Pandemi sürecinde neler yaşadığını, evde nasıl vakit geçirdiğini paylaşan Miray Daner, Türkiye’de ilk vaka açıklandığında karantinaya girdiğini ve hiç çıkarmadığını anlattı.

En çok sokaklarda özgürce yürümeyi çok özlediğini anlatan Miray Daner, annesi ile birlikte aynı evde olduklarını ama ablasının İstanbul’un diğer yakasında oturduğu için görüşemediğini ve onu çok özlediğini anlattı.

Özlemediği şeyler arasında ise İstanbul’un trafiği olduğunu anlatan Miray Daner, bir de çok kalabalık ortamları olduğunu itiraf eden Daner, karantina sürecinde psikolojisini iyi koruduğunu belirterek profesyonel bir desteğe ihtiyaç duymadığını ama süreç böyle sürerse olabileceğini de sözlerine ekledi.

ANNESİ ‘CORONA’ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Sürekli kendisini bu sürecin geçici olacağı ile ilgili telkin ettiğini belirten Miray Daner, annesinin bir ay önce rahatsızlandığını, corona olduğunu sandıklarını ancak negatif çıktığını aktardı. Daner, hastaneye gittiklerinde sağlık çalışanlarından temizlik çalışanlarına kadar herkesin çok titizlikle çalıştığını gözlemlediğini belirterek, bu dönemde sağlık çalışanlarına olan güvenin daha da arttığını sözlerine ekledi.

Daha önce yaşanan Domuz Gribi sürecinde çok küçük olduğu için hiç hatırlamadığını söyleyen Miray Daner, “Ben daha önce böyle bir şeye hiç şahit olmadım” diye konuşarak yaşananlar karşısındaki şaşkınlığını dile getirdi.

YENİ BİR HOBİ EDİNMİŞ…

İlk iki hafta hiçbir bir şey yapamadığını söyleyen Miray Daner, “Önce kalakaldım. Sonra uyku düzenim bozuldu. Bu benim için felaketti. Psikolojik olarak bu süreç beni çok mutsuz etmeye başladı ama hem durumu toparladım ve şimdi artık her şeyi planlıyorum. Günümü planlıyorum. Spor yapıyorum, ahşap boyuyorum, sürekli bir şeyler yaparak doldurmaya çalışıyorum. İlk zamanlara göre zaman çok daha iyi ve akıcı geçiyor” açıklamasını yaptı.