Ana sayfa Sosyal Medya Karantina döneminde Miray Daner şan derslerine başladı!

Karantina döneminde Miray Daner şan derslerine başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin başarılı genç oyuncuları arasında yer alan Miray Daner, XoXo Digital’in Youtube kanalındaki söyleşiye katıldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Miray Daner’in başrolünde yer aldığı Saygı dizisinin çekimlerinin ertelendi. Ünlü oyuncu da bu dönemi boş geçirmek istemiyor.

Evde online yapılabilecek durumlara adapte olmaya çalıştığını belirten Miray Daner, ayrıca online şan dersleri aldığını da açıkladı. Ayrıca online yoga yaptığını da aktaran Daner, “Bu süreç bittikten sonra nasıl adapte olacağım dışarıya. Umarım artık biter. Sabrımız artık taşmaya başladı ama yapacak da bir şeyimiz yok. En son noktaya kadar bekleyeceğiz” ifadesini kullandı.

Karantina sonrasında ilk yapacağı şeyin ablası ile görüşmek olduğunu sözlerine ekleyen genç oyuncu, anneannesi ve arkadaşlarını da çok özlediğini, onlarla kucaklaşacağı, maskesiz rahat rahat dolaşacağı günleri iple çektiğini de belirtti.

Genç oyuncu ayrıca Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi olarak adlandırılan ve BluTV için çekilecek olan yeni projesine de online hazırlanıyor. Karantina nedeniyle projeye ara verilse de okuma provalarının online olarak başladığını anlatan Miray Daner, yeni projesinde Nejat İşler ve Boran Kuzum ile kamera karşısına geçecek.