Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Berker Güven’in evde psikolojilerini koruma yöntemleri!

Miray Daner ve Berker Güven’in evde psikolojilerini koruma yöntemleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Berker Güven, youtube’da “Hoş bi Sohbet” programına devam ediyor. Yeni konuk, Vatanım Sensin dizisindeki partneri Miray Daner oldu. Berker Güven, dizide Aleksi karakterini canlandırdı.Miray Daner ise Hilal olarak izleyici karşısına çıktı.

Geliri, Koronavirüs salgınından zarar görenlere başlanmak üzere Ahbap derneğine aktarılan program, sosyal sorumluluk noktasında da önemli bir mesaj veriyor. Berker Güven, programının 5’incisini gerçekleştirdi.

Miray Daner, koronavirüs salgınından korktuğunu ve çok şaşırdığını itiraf etti. Ünlü oyuncu, “Koronanın ilk haftası hiçbir şey yapmıyordum. Çünkü olayın verdiği şaşkınlık ve ne yapacağımı bilmez korku hali ile. Ama artık evde olmaya çok alıştım” diye konuştu.

Evde kendisine bir plan çizelgesi oluşturduğunu ve buna göre günlerini geçirdiğini anlatan Miray Daner, böyle bir program düşündüğü için arkadaşına teşekkür etti.

Berker Güven, “Çok güzel görünüyorsun, şahane hazırlanmışsın” diyerek arkadaşını övdü.Miray Daner ise “Senin için süslendim” dedi.

Ev içinde çok hareketsiz kaldığı için spor yaptığını, kitap okuduğunu anlatan Miray Daner, dizi film izlemeye çalıştığını ifade etti. Mutfakta yeni tarifler de deneyen oyuncu, evde kendi kendisine dans ettiğini ve kendisini hiç boş bırakmadığını ifade etti.

Berker Güven, bütün günü evde pijama ile geçirmediğini belirterek, herkesi şu tavsiyeyi verdi: “Kahvaltımı yaptıktan sonra dışarıya çıkacakmışım gibi hazırlanıyorum. Ne yapmaya başlayacaksam o şekilde yapıyorum. Akşam olduğunda, işlerim bittiğinde tekrar pijamamı giyip, ev halime dönüyorum. Bu benim psikolojimi korumama çok yarıyor. Gün içinde bir şey yapmışım gibi oluyor. Sana da tavsiye ederim.”

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz: