Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Uçan, Payitaht Abdülhamid setinde hayatının hatasını yaptı!

Cem Uçan, Payitaht Abdülhamid setinde hayatının hatasını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları youtube canlı yayınında buluştu. Dizinin çekimlerine ara verilmesi nedeniyle yeni bölümler yayınlanamıyor. Ancak oyuncular geçtiğimiz hafta başladıkları youtube canlı yayın buluşmasını sürdürüyor.

Tan Ertürkler, Hakan Boyav, Cem Uçan, Yusuf Aytekin, Zeynep Özan, Kaan Turgut, Esra İşgüzar yayında yer alan isimler oldu. Hakan Boyav, rol arkadaşları için hazırladığı soruları sordu.Profesyonel sporcu olan Cem Uçan’a aksiyon sahnelerini soran Hakan Boyav, zorlanıp zorlanmadığını merak etti.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa olarak izlediğimiz Cem Uçan, sporcu geçmişi olduğunu, profesyonel olarak spor yapmış olmanın da kendisine katkıları olduğunu söyledi.

Cem Uçan, “Kamera önündeki aksiyon ile profesyonel spor hayatındaki aksiyonun alakası yok. Tam tersi, profesyonel bir ring sporcusunun kamera önünde aksiyon yapabilmesi için o bildiği profesyonel şeylerin çoğunu unutması lazım. Çünkü kamera önünde, aksiyonel anlamda biraz daha büyük,göstererek yapıldığı için bunu unutup tekrar kamera önündeki aksiyon oyunculuğunu beynine adapte etmesi lazım. Çok farklı branşlar gibi algılamak lazım” diye konuştu.

Aksiyon sahnelerinde yorulduğunu itiraf eden oyuncu, “Artık ben de 44 yaşına geldim. Çok yorucu sahneler. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz izleyiciler için yoruluyoruz, her zaman da yorulmaya hazırız” dedi.

Profesyonel at binebilen oyuncu Cem Uçan, geçen yıl at binme sahnesinden sonra kolundan ameliyat geçirdiğini ve bazı kırıklarının olduğunu söyledi.

2019 yılının Nisan ayında yaşanan olayda atın aniden sıçraması ile feci şekilde düşen Cem Uçan, ciddi şekilde yaralanmıştı. Oyuncu, neden bu duruma geldiğini ilk kez detaylı şekilde anlattı.

Cem Uçan, Payitaht Abdülhamid setinde hayatının hatasını yaptı! 7

Cem Uçan, “Maalesef o at binmesi ile kolumdan bir ameliyat geçirdim. Belimde küçük kırıklar oluştu. At bence çok alıngan bir hayvan. Beni bu hale getiren at, gerçekten çok enteresan bir hayvandı.Koşmak istemeyen, koşmayan, hayvan 4 nala kalkmıyor, dünyadan bezmiş. Beni bu hale getirdi.Onun da hayatı boyunca atacağı birisi vardı o da bana denk geldi” diye konuştu.

Cem Uçan, bugüne kadar sert hayvanlara bindiğini ama bu atı ciddiye almamasının sonucunu yaşadığını ve bundan büyük ders çıkarttığını ifade etti. Oyuncu, “Benim hatamdı, çok gevşek davrandım üstünde. İnsanın ya da hayvanın görüntüsü ne olursa olsun, ciddiye almayı bir kez daha öğretti bana. Çok şükür iyiyim şimdi” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.