Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Medcezir dizisi kararı bir gerçeği ortaya koydu!

Star TV’nin Medcezir dizisi kararı bir gerçeği ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, Medcezir dizisine sabredemedi! Bir döneme damga vuran Medcezir dizisinin tekrar bölümleri 17 Nisan Cuma günü itibari ile Star TV ekranında yayınlanmaya başlanmıştı. Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez, Can Gürzap, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Barış Falay, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Mine Tugay gibi birçok oyuncu dizide rol almıştı.

Tekrar bölümlerin yeniden ekrana gelmesi hem izleyicileri hem de dizinin oyuncularını bir hayli heyecanlandırmış ve sosyal medyada tanıtıma destek için paylaşımlar yapılmıştı.

Dizinin ilk 6 bölümü belirtildiği gibi saat 20.00’de ekrana geldi. Ancak sonra değişiklik yapılarak 7.bölümden itibaren 22.15’e kaydırıldı.

Star TV’de sonrasında ise 00.00’da diziyi yayınlamaya devam etti. Ancak gelen reyting oranları artık tatmin etmeyince Medcezir dizisinin tekrarları yayından kaldırıldı. Bazı izleyiciler duruma sosyal medyadan tepki gösterse de ciddi bir etkileşim olmadı.

Medcezir dizisinin tekrar bölümleri Star TV’ye pek de bir şey kazandırmadı. Gerçek şu ki, geçmişte ne kadar başarılı olur ise olsun, birçok eski diziyi yayınlamak kanallar için bir kurtarıcı değil, bir yayın doldurma adımı olarak değer buluyor.