Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 6. bölüm 2. fragmanı izle; Ali Vefa’dan Nazlı itirafı geliyor!

Mucize Doktor 6. bölüm 2. fragmanı izle; Ali Vefa’dan Nazlı itirafı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteri ile her geçen hafta daha da etkili bir performans sergilediği Mucize Doktor dizisinin 6.yeni bölümü 17 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak.

Taner Ölmez’in yanı sıra; Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Özge Özder gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor, reyting sonuçlarıyla da başarısını sürdürmekte.

Dizinin 6. bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

Ali Vefa ile Nazlı ilişkisinin nereye gideceği merak konusu… Adil hoca, Ferman’ın Ali Vefa ile derdinin başka olduğunu anlıyor ve bunu yüzüne vuruyor. Ferman’ın sırrının ortaya çıkması merakla beklenmekte.

Ali Vefa, Nazlı konusunda Adil hocaya bir itirfa yapacak. Videodan Mucize Doktor 6. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz:

Mucize Doktor 5. bölümde neler olmuştu?

Ferman gizemli bir yolculuğa çıkar. Onun yokluğunu fırsat bilen Tanju asistanları hizaya sokma kararı alır ve Ali’ye ilk kendi vakasını verir. Vaka, Ali için kişisel bir boyut taşır. Bu vaka uğruna Ali tekrar başını belaya sokmayı göze alır. Öte yandan hastaneye yayılan bir dedikodu, Nazlı’nın umutlarını yeşertecektir.