Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 7.bölüm 2. fragmanı izle; Nazlı’ya destek sırası Ali Vefa’da

Mucize Doktor 7.bölüm 2. fragmanı izle; Nazlı’ya destek sırası Ali Vefa’da

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Mucize Doktor dizisinde 6 bölüm geride kaldı.Başarılı gidişatını sürdüren dizinin 7. yeni bölümü 24 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Reha Özcan, Özge Özder, Hazal Türesan, Sinem Ünsal gibi önemli isimleri buluşturan dizinin 7. yeni bölümünde Nazlı hakkındaki gerçeği Tanju öğrenecek

7.bölüm 2. fragmanında; Savant sendromlu doktor Ali Vefa, hastaneyi girdiğinde bu yana çok zorluklar yaşadı. Ferman’dan sürekli azar işitti. Ancak bunların hiçbirinden vazgeçmedi. Şimdi de bu deneyimini Nazlı’ya söylüyor. Nazlı’nın başı büyük dertte. Bir hastanın ölümüne sebep oldu ve Adil hoca ile birlikte bunu saklamaya çalıştılar. Ancak Tanju, tüm olanları öğrendi. Şimdi Nazlı’ya destek oluyor. Ali Vefa, 7. bölümde yine zor bir sınav içinde. Bir çocuğun geleceğine etki edecek.

İşte 7. bölüm 2. fragmanı:

Ali Vefa, Nazlı’ya olan aşkında ne yapacağını bilemiyor.Nazlı 6. bölümde bir hastanın ölmesinde yaptığı hata ile Ali Vefa’ya yakalanmıştı. Ali Vefa, Adil hocaya durumu anlattı. Adil hoca da bunu Nazlı ile arasında kalmasına ikna etti. Ancak 7. bölüm fragmanında Tanju’nun her şeyi öğrendiği ortaya çıkıyor.