Ana sayfa Müzik Mucize Doktor başlamadan Onur Tuna yeni projesini bitirdi!

Mucize Doktor başlamadan Onur Tuna yeni projesini bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezonun en başarılı yapımı kuşkusuz Mucize Doktor dizisidir. Onur Tuna da Yasak Elma’nın ardından yeni dizisindeki başarısı ile kariyer basamaklarını çifter çifter çıkmayı sürdürüyor.

Mucize Doktor ekibi uzun süren karantina ve tatil döneminin ardından geçtiğimiz hafta çekimlere yeniden başladı. Onur Tuna, şimdilerde ev ile set arasında gidip geliyor ve kendine ayıracak da fazla vakit bulamıyor.

Ünlü oyuncu bilindiği üzere aynı zamanda şarkıları ile de dikkat çekiyor. Müsayit olduğu dönemde başladığı 4 şarkılık albümünü tamamlayan Onur Tuna, dizi yoğunluğunun başlarında bu projesini de hayata geçirmenin mutluluğu içinde.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yayınladığı paylaşım ile albümün dijital platformlarda yayında olduğunu belirtti.

Onur Tuna, takipçilerine şu mesajı yolladı: “Yeni bi 4 şarkılık albüm hazırladık nazar boncuklarıyla artık sizindir. Başından beri desteğim olan Serhat Şensesli, ilk teşekkür etmek istediğim ancak klip aşamasında iyi niyeti, zekası ve çalışkanlığıyla bana bi klip armağan eden artık aileden olan Serli Çatalbaşya‘ya kocaman teşekkür ediyorum. Bu aşamada onunla iş birliğinde olan Onur Yıldırım Gürarslan‘a tüm desteğinden ötürü teşekkür ederim. Cümlelerime melodilerime can oldunuz! Dalgın an itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!”

İşte Onur Tuna’nın “Dalgın” isimli şarkısı: