Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin verdiği harika mesaj!

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin verdiği harika mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlüler dünyasında birliktelikler genelde kısa süreli olur… Evlilikler mutlu başlar, birçoğu tartışmalarla ve olaylarla biter… Ancak tabii ki istisna olan durumlar da var. Ünlüler dünyasına örnek gösterilecek çiftlerden birisi de Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ikilisi…

Babil dizisiyle ekrana dönüş yapan Halit Ergenç, Mart ayında ikinci oğlunu dünyaya getiren eşi Bergüzar Korel ile mutlu bir tatil dönemi geçiriyor. Ali’nin ardından 10 yıl sonra yeniden bebek sahibi olan ikilinin mutlulukları da hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ikilisinin tatil fotoğrafları çok şey anlatıyor… Her şeyden önce sevgiyi anlatıyor… Saygıyı da hissettiriyor ve belki de en önemlisi farkı bedenlerde aynı ruha sahip olduklarını her halleriyle ifade ediyorlar.

Ünlüler dünyasının örnek çifti Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in aşkları Binbir Gece isimli dizi setinde başladı. Aradan geçen 10 yıldan fazla zaman çifti daha da olgunlaştırdı. Ortaya da herkese örnek olan, bakışlarıyla bile birbirlerine olan bağlılıklarını ifade eden bu fotoğraf çıktı.

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin verdiği harika mesaj! 7