Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizi setinin içinde bir mucize var!

Mucize Doktor dizi setinin içinde bir mucize var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı oldu. Reyting rekorları kıran dizi, izleyicilere bambaşka duygular yaşattı. Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder, başrolde yer aldılar. Tüm oyuncular canlandırdıkları karakterlerde oldukça başarılıydı. Özge Özder ve Reha Özcan, youtube sohbetinde buluştu.

İki ünlü oyuncu seti çok özlediklerini anlattı. Mart ayının ortalarından itibaren koronavirüs nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. Reha Özcan ve Özge Özder, set ortamının çok iyi olduğunu, çok iyi anlaşan bir ekibin oluştuğunu belirten mesajlar verdi. Dizinin izleyicileri de bazı sorular sordu.

Sette en çok kimi sevdikleri soruldu… Reha Özcan, kimseyi ayıramayacağını ve herkesi sevdiğini şu sözlerle anlattı: “Gerçekten mutlu olmayı çok seven bir adamın. Hem kendimi ifade edebilecek bir işin içinde olduğum için hem de bunun karşılığında övgüler aldığım için, bir de para kazandığım için son derece mutluyum.Oradaki insanların hepsi benim öncelikle iş arkadaşlarım. Hiç birini birbirinden ayıramam. Herkesi çok seviyorum. Sadece oyuncular değil, setteki çaycısından yapımın başındaki insana kadar herkesi seviyorum.”

Tiyatronun kendisi için bir antrenman sahası olduğunu ifade eden Reha Özcan, bu sayede diğer işlerinde başarılı olabildiklerini anlattı.

Özge Özder de sette çok mutlu olduğunu ve herkesi çok sevdiğini ifade etti. Tiyatronun yaptıkları işin alfabesi olduğunu ve bir oyuncu için çok önemli olduğunu söyledi.

Özge Özder, “Çalıştığım oyuncu arkadaşlarına sette bayılıyorum. Bizi giydiren, sahnelerimizi yazan, oyuncular herkes işin gerekliliğine çok hakim. O yüzden de setimiz çok keyifli” açıklamasını yaptı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: