Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi ikinci sezona afili bir başlangıç yapacak!

Mucize Doktor dizisi ikinci sezona afili bir başlangıç yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonuna damga vuran Mucize Doktor, yarattığı büyük etki ile dikkatleri çekti. Taner Ölmez’in harika performansına; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder gibi oyuncular da eşlik edince ortaya izlemeye doyulmayan bir dizi çıktı.

Mucize Doktor toplam 28 bölüm sürdü ve koronavirüs pandemisi nedeniyle de ara vermek durumunda kaldı.Dizinin ilk sezonu kapandı. Şimdi hazırlıklar ikinci sezon için yapılıyor. Yapımcı Asena Bülbüloğlu, katıldığı canlı yayında dizinin planlaması hakkında da detaylar verdi.

Dizinin ekibi Temmuz’un ortasında sette buluşacak. Senarist Pınar Bulut, bir sunum yaparak yapım ekibine ikinci sezonu anlattı. Bülbüloğlu, “Gelecek sezonun bütün yapısını kurduk. Bu sene bitiremediğimiz bir sezonumuz var. Ama güzel bir yerde kalmıştık. Bu sezon tüketemediğimiz 13 bölümlük hikayemiz var. Gelecek sezona kalacak. Sezon açılışında biraz afili bir giriş yapmak gerekiyor. Hikayeler biraz yer değiştirecek. Güzel, çok beğendik. Pınar (Bulut) anlattı. Şimdi, senaryolarını yazıyor”

İkinci sezon yayınlanmadan önce 4-5 stok bölüm çekilecek. İlk sezondan 13 bölüm çekilemedi. Bu nedenle de hikayeler 2. sezona kaydırıldı. Ancak ikinci sezon başlangıcının yani 29 bölümün çok etkili olması da kararlaştırıldı.

Asena Bülbüloğlu, ikinci sezonda hikayelerin biraz yer değiştireceğini de ifade etti. Otizmli bir kahramanın hikayesini anlatmanın kendisi için zor bir olduğunu belirten yapımcı, projeye başlarken aşırı korku yaşadığını da itiraf etti. Dizi yapmanın zor bir süreç olduğunun altını çizen Asena Bülbüloğlu, iyi bir ekip kurmadan bunun başarılamayacağını da belirtti.