Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bir ilk gerçekleşecek!

Mucize Doktor dizisinde bir ilk gerçekleşecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 7 Ocak’ta yayınlanacak olan 44. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle yeni bölümü ile ekranda yer almamıştı.

Mucize Doktor bu hafta ise yeniden izleyicileri ile buluşacak. Ali’nin Nazlı’ya Ezo ile birlikte yaşayacaklarını söylemesinin yanı sıra, Adil’in Ali’yi Ezo’dan kurtarma çabasını göreceksiniz. Tanju ise Ferman’a zor bir görev verecek. Dizide bu hafta bir ilk de gerçekleşecek. Ali Vefa, ilk kez bir vakanın tüm sorumluluğunu üstelenecek.

Mucize Doktor dizisinin 44. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle: Berhayat Hastanesi ekonomik bir darboğazdadır ve yeni cerrahi şefi olan Ferman, asistanlarından üçünü işten çıkarmak zorundadır. Tanju, en güçlü adayın Ali olduğuna inanır ve onun baskısıyla Ferman, Ali’ye kendi vakasını verir.

İlk kez bir vakanın bütün sorumluluğunu üstlenen Ali çok mutludur, hatta Ezo’nun başına bir sürü iş açması bile keyfini kaçıramaz.

Başta üst kademenin gizli tuttuğu bu işten çıkarma meselesi daha sonra herkesçe öğrenilir ve bütün hastanede kıyasıya bir rekabet başlar. Sonunda kazanan kim olacaktır?