Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu kendini korumaya aldı!

Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu kendini korumaya aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, gerçek ile hayal arasındaki uçurumu canlandırdığı karakter üzerinden anlattı.

Mucize Doktor sonuçta bir kurgu dizi, rol alanlar da karakterleri canlandıran oyuncular… Ama gerçek hayat dizilerdeki gibi değil. İşte bu durumu en iyi anlatan durumlardan birisini de Hayal Köseoğlu yaşıyor.

Dizide hemşire olarak gördüğümüz oyuncu, şimdilerde evinde koronavirüs salgınından korunmaya çalışıyor.Ancak gerçek hemşireler hastanelerde ve koronavirüse yakalanmış veya şüpheleri barındıran hastaları tedavi etmek için büyük mücadele sergiliyor.

Kendini evinde karantinaya alan Halay Köseoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayal ile gerçek arasındaki detaya dikkati çekti.

Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu kendini korumaya aldı! 7

Oyuncu, “Eğer gerçekten oynadığım karakter olsaydım, bu süreçte evimin güvenli sınırlarının içinde kendimi korumaya almış olamayacaktım. Kendilerini dünyamızın geleceği için tehlikeye atan tüm sağlık çalışanlarımıza kalbimin en derinliklerinden teşekkür edip, cesaretlerini hayranlıkla izliyorum” diyerek paylaşım yaptı.

Gerçekten de tüm halkımızın kendilerini bu salgından korumak için çabalayan tüm sağlık çalışanlarına bir teşekkür borcu var.