Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berrak Tüzünataç’ı ünlü olmaya götüren süreç BKM’de başlamış!

Berrak Tüzünataç’ı ünlü olmaya götüren süreç BKM’de başlamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Birçok dizide, sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ı ekranda en son Kurşun dizisinde izlemiştik. Ayrıca Ocak ayında Biz Böyleyiz filmiyle de gündeme geldi.Oyuncu, son yıllarda magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında.

Pelin Kaya’nın youtube’da yayınlanan Moda ve Sosyete programına konuk olan Tüzanataç, oyunculuk öyküsünü de anlattı. Fit hali ve güzelliği ile de dikkatleri çeken Tüzünataç, şayet role inanırsa kilo bile almaya razı.

Oyuncu, “Rol için kilo almam gerekiyorsa alırım, ama gelen proje çok önemli inanıyorsam öyle bir şey yaparım. Kilo alması dert değil ama vermesi problem” açıklamasında bulundu.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşlete okuduğu dönemde BKM’nin açtığı workshop’a katılan Tüzünataç, bugün ünlü olan birçok isimle birlikte aynı ortamda denemelerde bulundu.

Hatta Organize İşler isimli filmde diğer isimler gibi küçük bir rolde oynadı. Organize İşler filminin bugünün birçok ünlüsü gibi Berrak Tüzünataç için de ne kadar önemli bir yapım olduğu bir kez daha ortaya çıktı.