Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor setinde hem güldürüyor hem sinir ediyor, bakın o ünlü isim kim?

Mucize Doktor setinde hem güldürüyor hem sinir ediyor, bakın o ünlü isim kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin iki ünlü ismi Özge Özder ile Merve Dizdar, youtube sohbetinde buluştu. İkili, dizi setindeki arkadaşlık ortamını ve dostlukları övdü. Peki Mucize Doktor dizi setinin en komik isimleri kimler?

İzleyicilerden gelen bu soruyu Merve Dizdar yanıtladı. Ünlü oyuncu, dizinin en komik isimleri olarak Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe ile Ali Vefa’ya hayat veren Taner Ölmez’i gösterdi.

Mucize Doktor setinde hem güldürüyor hem sinir ediyor, bakın o ünlü isim kim? 7

Merve Dizdar, “Bir kere Fırat (Altunmeşe) komik. Fırat çok komik… Ben ona çok gülüyorum. Bilmiyorum sinirimi bozuyor” diye konuştu. Özge Özder de Fırat Altunmeşe’nin gerçekten çok komik birisi olduğunu onayladı. Fırat Altunmeşe’nin hallerine her iki oyuncu da bayıldıklarını belirten ifadeler kullandı.

Merve Dizdar, “Bir de Taner… Taner, öyle komik, seni güldürür kendisi asla, dümdüz. Beni güldürüyor o sırada. En sevmediğim tip. Öğrenciyken, seni güldürür o durur, sen gülersin. Taner çok komik,çok güldürüyor. İkisine çok gülüyorum” dedi.

Merve Dizdar, sahnede bu iki oyuncu ile rol aldığı zaman gülmemek için kendisini zor tuttuğunu da sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz…