Ana sayfa Sosyal Medya Asena Tuğal, kuaföre gitmedi, bakın saçını kime kestirdi?

Asena Tuğal, kuaföre gitmedi, bakın saçını kime kestirdi?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinde oynadığı Hülya karakteri ile hatırlanan Oyuncu Asena Tuğal, iyice doğal hayata döndü! Oyuncu, Covid 19 nedeniyle pek çok kişinin kuaföre gidemediği, gitmekten çekindiği dönemde tarzında bir değişiklik yapmak istedi ama evde yapmayı tercih etti!

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Şahin Irmak ile 2013 yılında flört etmeye başlayan Asena Tuğal, 2018’de Irmak ile evlenmişti. Evliliğinin mutlu bir şekildme sürdüren oyuncu, Afili Aşk dizisinin Mart ayında final yapmasıyla pandemi sürecini Bodrum’daki evlerinde geçirmişti.

Doğal hayata uyum sağlamaya çalışan oyuncu, bu süre içerisinde toprakla uğraşarak yeni bir deneyim edinmeye çalıştığını geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla göstermişti. Domates eken oyuncu, çıkan sonucu da aşağıdaki fotoğrafla takipçileriyle paylaşmıştı.

Asena Tuğal, kuaföre gitmedi, bakın saçını kime kestirdi? 8

Doğal hayata iyice uyum sağladığı anlaşılan oyuncunun, güzellik merkezlerine gidip saç kestirmek yerine onu da evde hallettiği son paylaşımıyla öğrenildi. Asena Tuğal, yeni saç modelini gösterdiği aşağıdaki fotoğrafına, saçını annesinin kestiği notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Saç kesimim anneme emanet❣️

Asena Tuğal, kuaföre gitmedi, bakın saçını kime kestirdi? 9