Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da Ali Vefa ile Ferman’ın gelecek hikayesini izleyici çoktan yazdı!

Mucize Doktor’da Ali Vefa ile Ferman’ın gelecek hikayesini izleyici çoktan yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisi, gönüllerde yer edinmeyi kısa sürede başardı.

İlk bölümünden itibaren çok beğenilen yapım, 3. ve 4. bölümleriyle de reyting rekorları kırarak başarısının karşılığını izleyicilerden aldı.Bugüne kadar yayınlanan 4 bölümü de tüm reytinglerde birincilik elde eden Mucize Doktor’da Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, savant sendromlu doktor karakterinde son derece başarılı performans sergiliyor.

Dizide Ferman Eryiğit olarak izlediğimiz Onur Tuna da takdir edilecek performansı ile Mucize Doktor’un bu noktaya gelmesindeki temel taşlardan birisi konumunda.

Dizinin kadrosundan, hikayesine ve yaptığı toplumsal vurgulara kadar büyük beğeni toplaması da dizi sektörümüzün yeni açılımlar yapabilmesi için önemli bir yol çizmekte.

Mucize Doktor'da Ali Vefa ile Ferman'ın gelecek hikayesini izleyici çoktan yazdı! 8

Otizim farkındalığı sağlama noktasında Mucize Doktor, mucize bir iş başardı. Ferman karakterine çok yakışan Onur Tuna’ya hayranlarından çok sayıda iltifat gelmekte.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, 4 saat içinde 80 binin üzerinde beğeni aldı.

Takipçileri, “Çok yakıştı bu rol size” diyerek oyuncuyu takdir ettiklerini belirten ifadeler kullandı.

Bir hayranı ise “Ferman hocam Ali ile abi kardeş olun” diyerek de dizide bu iki karakterin yakınlaşmasının izleyicilerin de temennisi olduğunu ortaya koydu. Dizinin takipçileri kendi düşüncelerine göre bu iki karakteri yakınlaştırarak böyle bir senaryoyu desteklediklerini göstermiş oldu.

Bir başka izleyici ise “Ferman bey sizin hastanız olabilir miyim?” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Ferman Eryiğit

Mucize Doktor'da Ali Vefa ile Ferman'ın gelecek hikayesini izleyici çoktan yazdı! 9